Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Το πιο αποτυχημένο blog ever!!!

Image result for failed Το ξέρω ότι κανείς δεν βλέπει το ιστολόγιο μου. Άλλωστε ποιος θα ήθελε να διαβάσει τις μπούρδες που αναρτώ εδώ πέρα. Βλέπω τις προβολές και καταλαβαίνω ότι τις έχω κάνει μόνη μου εγώ, άντε και άλλες τρεις από Η.Π.Α αλλά προφανώς είναι από την εφαρμογή Blogger γιατί μάλλον θέλουν να τσεκάρουν κάτι, οπότε ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ! Πραγματικά νόμιζα ότι από την πρώτη μου ανάρτηση, κόσμος (όχι πολλοί) θα το διάβαζε και ίσως να μου έγραφε και κάποιο σχόλιο. Και κάθε φορά περιμένω κάποιον να δει, έστω και για ένα δευτερόλεπτο το ιστολόγιο αυτό, κάτι που θα με γέμιζε με πολύ χαρά. Γιατί, όσο και να το κάνεις, το να γράφεις και να σε "γράφουνε" είναι κάπως αποτυχία. FAIL λοιπόν σε αυτό το blog. Βέβαια μπορεί να φταίει και το όνομα, αφού δεν νομίζω να υπάρχει και πολύς κόσμος που να γράφει συχνά στις μηχανές αναζήτησης trynabeablogger.com ! Άσε που νομίζω ότι είναι trynna και όχι tryna. Τέλος πάντων, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να γράφω. Καλά θα μου πεις, τρελή είσαι, αφού κανένας ποτέ δεν πρόκειται να δώσει σημασία σε αυτά που λες. Δεν με ενδιαφέρει, θα σου απαντήσω. Είναι μάταιο, αλλά γιατί να μη συνεχίσω; Στο κάτω κάτω, ούτε κάποιον ενοχλώ,ούτε κάποιον πιέζω και μπορεί, μια στο εκατομμύριο να μπει κάποιος καταλάθος και για κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου να δει την ιστοσελίδα μου. Απλώς ήταν το όνειρό μου να φτιάξω δικό μου blog. Νόμιζα ότι θα άλλαζε την ζωή μου, κάνοντας τον κόσμο να με γνωρίσει και να γνωρίσει το πόσο μου αρέσει να γράφω. Ή να πληκτρολογώ στην προκειμένη περίπτωση. Όπως και να'χει, επειδή δεν προλαβαίνω να γράψω αυτή τη στιγμή περισσότερα γιατί πρέπει να φύγω, θα κάνω μια ευχή. Εύχομαι να διάβαζε κάποιος το blog μου. 

2 σχόλια:

  1. Να συνεχίσεις να γράφεις. Για σένα... για κανέναν άλλον. Γιατί αυτό εδώ μέσα είναι λύτρωση και παρέα και λατρεία.. Να γράφεις γιατί όταν θα περάσουν τα χρόνια, θα πιάσεις τον εαυτό σου να τριγυρνά εδώ μέσα. Θα βρίσκεις τον εαυτό σου και θα χαμογελάς και θα λυπάσαι και θα δακρύζεις. Μα πάνω από όλα θα είσαι εσύ για σένα! Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη που σου απαντώ τόσο αργά αλλά σήμερα βρήκα το κουράγιο (ή την όρεξη) να μπω στο blog μου και να γράψω και μόλις είδα το σχόλιο σου έμεινα έκπληκτη! Είναι από τα πιο ωραία και ενθαρρυντικά πράγματα που έχουν συμβεί στην ζωή μου. Ειδικά από εσένα, που έχω επισκεφθεί το blog σου και γράφεις υπέροχα(πρέπει να έχεις ταλέντο), ήταν τεράστια τιμή να δεις και μάλιστα να γράψεις στο ιστολόγιο μου. Η χαρά που μου έδωσες είναι απερίγραπτη και την είχα ανάγκη. Σε ευχαριστώ μέσα από όλη μου την καρδιά και εύχομαι ότι καλύτερο και για εσένα

      Διαγραφή